Rendszerfelmérés

 

Általánosan jól működő rendszerek esetén is elképzelhető olyan helyzet, amikor eseti külső segítségre, illetve az üzemeltetési feladatok átszervezése kapcsán új csapatra van szükség. Másik eset az, amikor egymás után jönnek a problémák, de megoldás nem, vagy csak nagyon nehezen érkezik.

A fenti esetekben első sorban egy, az adott helyzet jellegének megfelelő mértékű rendszerfelmérés javasolt, aminek alapján meg lehet állapítani azt, hogy milyen azonnali teendők szükségesek a munkavégzés biztosításához. Egy felmérés igazi értéke nem csak a pillanatnyi hibák megfelelő javításához szükséges információk összegyűjtése, hanem az, hogy általa terv készíthető a következő évek beruházásaihoz, illetve azok ütemezéséhez.

Amennyiben a felmérés során kiderül, hogy a rendszer dokumentálatlan, vagy hiányosan dokumentált, annak pótlása is megoldható a felmérés adatai alapján.

Kattintson az „Ajánlatkérés” gombra, adja meg nevét és elérhetőségét (e-mail, telefon) és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy írjon az info@smarthand.hu e-mail címre.


Vissza
 
  SmartHand Informatika © 2011 | Minden jog fenntartva! Created & powered by: Domoart