Migrációs feladatok

 

Egy informatikai rendszer hardverek és szoftverek alkotta egység, ami akkor működik stabilan, ha minden alkotó eleme kompatibilis a többivel. Ebből az összefüggésből adódik, hogy például egy munkaállomás migrációnál tervezni, vagy akár tesztelni is szükséges, hogy a meglevő alkalmazások működnek-e majd az új gépeken, új operációs rendszereken.
Előfordulhat, hogy egy működő rendszerről, csak később derül ki, hogy tervezési és kivitelezési problémák miatt gazdaságosabb újratervezni, és újratelepíteni azt, mint javítani.
Az informatikai rendszer növekedésével előkerülhetnek olyan problémák melyek központi felügyelet bevezetésével oldhatók csak meg, aminek a megvalósításához tervezés szükséges.
A migrációs feladatok jellegükből adódan akadályozhatják a mindennapi munkát, így szükség lehet arra, hogy a kritikus változtatások munkaidőn kívül legyenek megvalósítva.
Mielőtt bármilyen beruházás mellett döntene, kérjen rendszerfelmérést, így elkerülhet olyan problémákat, melyekről eddig nem is volt tudomása.


Kattintson az „Ajánlatkérés” gombra, adja meg nevét és elérhetőségét (e-mail, telefon) és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy írjon az info@smarthand.hu e-mail címre.

 


Vissza
 
  SmartHand Informatika © 2011 | Minden jog fenntartva! Created & powered by: Domoart