IT audit a tudatos biztonságért

 

- Ami elromolhat, az sosem jókor romlik el

Vállalkozásának fontos adatai, levelezése egy pillanat alatt elveszhet, vagy ideiglenesen elérhetetlenné válhat egy hirtelen meghibásodás következtében, ráadásul a visszaállítás tetemes, be nem tervezett költséget jelenthet. Hogy ilyen ne történhessen, rendszeres ellenőrzésekre van szükség.

„Az informatikai rendszer biztosítani tudja az üzletmenet folytonosságot” – Hogy ezt ki lehessen jelenteni, időről időre meg kell vizsgálni az üzleti folyamatokat és az IT infrastruktúra állapotát, megoldásait, másnéven IT auditot kell végezni.

Hardver eszközök, operációs rendszerek, üzleti szoftverek - ezek képezik egy IT rendszer erőforrásait. Ezek nélkül gyakorlatilag nem létezik informatikai rendszer, szükséges tehát az időszakos vizsgálatuk, nyilvántartásuk. Létezik az ön cégének szoftvereiről naprakész nyilvántartás? (Szoftver Nyilvántartási Minta) A szoftvernyilvántartást törvényi előírások szabályozzák, ráadásul ellenőrzés esetén a hiánya további vizsgálatot vonhat maga után.

 

Amennyiben cégénél nincs informatikai leltár, vagy jelenleg nem naprakész, lehetőséget kínálunk a pótlására.

Hardver és szoftver leltár elkészítése 2000 forint / munkaállomás és 4000 forint / szerver áron. A további informatikai eszközök (nyomtató, scanner, hálózati eszközök, stb...) közül 5db leltárba vétele ingyenes, ezen felül minden berendezés leltárba vétele 1300 forint / darab. Teljes IT audit elvégzésével kapcsolatban kérje egyedi ajánlatunkat!


Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.
* Az ajánlat 5 gép feletti hálózatokra vonatkozik

Vissza
 
  SmartHand Informatika © 2011 | Minden jog fenntartva! Created & powered by: Domoart