Számítógép szerviz

 

"Tegnap még jó volt" Ez a legáltalánosabb amit mondunk, amikor egy számítógép előzetes figyelmeztetés nélkül leáll, majd többet el sem indul. Számos oka lehet egy ilyen jellegű meghibásodásnak, de az is előfordulhat, hogy több alkatrész együttes hibája miatt válik a számítógép használhatatlanná. Mivel a számítógépek is akkor romlanak el amikor a legnagyobb szükség lenne rájuk, gyors és hatékony segítségre van szükség.

Válassza szervizünket, ha gondja van számítógépeivel, esetleg a szerverével, vagy az iroda egyéb informatikai eszközeivel. Több mint 10 év tapasztalat, professzionális diagnosztikai eszközök, minőségi alkatrészek. Gyors és költséghatékony megoldásokat kínálunk számítógépes hibák, és informatikai rendszerek hibáinak javítására.

Szerződéses partnereink az alábbi árakból 20% kedvezményben részesülnek. Válasszon üzemeltetési csomagjaink közül, vagy kérjen személyre szóló ajánlatot!

Áraink

 

Munkadíj

Kiszállási díj Budapesten

Kiszállási díj vidékre

3 000 forint / minden megkezdett fél óra

4 200 forint / alkalom

4 200 forint / alkalom Budapest közigazgatási határáig + 80 forint / km

 

 

Munkadíjat csak tényleges munka után számolunk fel!

Az árak az ÁFA-t nem tartalmazzák.

Kattintson az „Ajánlatkérés” gombra, adja meg nevét és elérhetőségét (e-mail, telefon) és mi felvesszük önnel a kapcsolatot, vagy írjon az info@smarthand.hu e-mail címre.

 

Vissza
  SmartHand Informatika © 2011 | Minden jog fenntartva! Created & powered by: Domoart